Economia

Fibracat ofereix serveis de telefonia per a particulars

El pla d’expansió pel territori preveu obrir noves oficines a Barcelona, Lleida, Girona i Reus

Ha batejat set tarifes de telefonia mòbil amb set noms de dona, entre els quals hi ha Muriel i Caterina

Fibracat, el primer operador global de telecomunicacions català, ha aprofitat la diada de Sant Jordi per oferir els seus serveis de telefonia mòbil a tot Catalunya per a particulars i empreses. L’operadora manresana està immersa en un ambiciós pla d’expansió que la portarà a ser a tot el territori amb serveis de telefonia mòbil, fibra òptica i telefonia fixa.

En el marc d’aquesta aposta pel territori, l’operadora s’està desplegant per tot el país i està fent créixer la seva presència física en diversos punts del país, amb obertura d’oficines a Barcelona, Lleida, Girona i Reus, que se sumen a la de Manresa.

Fibracat farà el salt a tot el Principat tant per a particulars –als quals oferirà els mateixos serveis que qualsevol operador, com ara connexió de fibra òptica, telefonia mòbil o televisió– com per a empreses –a qui garanteix projectes a mida de connexió a internet, telefonia mòbil, veu IP o centraleta, entre altres.

En el marc de la campanya de promoció, Fibracat presenta avui les seves set tarifes de mòbil, que han estat batejades amb noms de pila de dones revolucionàries en el seu àmbit, que, segons destaca la companyia, “en la majoria dels casos van lluitar per mantenir vives la llengua i la cultura catalanes”. Es tracta de Muriel (Casals), Caterina (Albert), Montserrat (Roig), Lola (Anglada) i Joana (Raspall); i “dues que de manera indirecta (Elna i Aloma) ens remeten a dues dones també referents”. La companyia es caracteritza per oferir serveis a preus competitius. Per exemple, la tarifa Muriel, de 20 euros mensuals (amb l’IVA inclòs), ofereix trucades il·limitades, 25 gigues i 1.000 SMS nacionals a mòbils Fibracat.

Expansió al país

La companyia es defineix com el “primer i únic operador global de telecomunicacions 100% català” i com una empresa “que aspira a convertir-se en líder del mercat a Catalunya, en un sector fins ara dominat per gegants”.

Nascuda l’any 2013 a Manresa, com a spin-off d’Altecom, empresa fundada l’any 1999 per Josep Olivet, la companyia aspirava a donar resposta a les mancances en l’extensió de la fibra òptica que tenia el territori.

Actualment, Fibracat està immersa en un ambiciós pla d’expansió que la portarà a oferir fibra òptica real a totes les ciutats del país durant aquest 2019 i a ser absolutament a totes les poblacions catalanes de més de 50 habitants en menys de cinc anys, segons els seus objectius més immediats.

Fibracat s’ha convertit en una companyia de telefonia mòbil completa, ha obtingut el segell d’operador mòbil complet i ha entrat en competència directa amb els operadors més importants de l’Estat espanyol.

LA XIFRA

18
milions d’euros
invertirà la companyia Fibracat per expandir-se arreu del territori català.

LA DATA

23.04.19
Fibracat treu al mercat
set tarifes de telefonia mòbil batejades amb el nom de set dones de referència al país.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia