Més de 6.000 visitants en el Firatast d’Estiu
En la primera edició a la devesa es van servir 13.000 degustacions
La primera edició del Firatast d’Estiu va reunir més de 6.000 visitants a la devesa de Girona, segons va informar ahir Incatis, l’empresa organitzadora de l’esdeveniment. Durant els quatre vespres que va tenir lloc la proposta gastronòmica i lúdica, es van arribar a servir més de 13.000 degustacions del centenar de propostes preparades pels 15 expositors participants, entre els quals tres col·lectius gastronòmics gironins: La Cuina de Sils, l’Ateneu de la Dona de Vilablareix i Les Cuineres de Salt.
Durant quatre dies, la fira va omplir part de la devesa de visitants procedents de la ciutat de Girona i de poblacions veïnes, però també de turistes estrangers que, segons l’organització, van quedar encantats amb la proposta. El públic assistent també va mostrar la seva satisfacció per la iniciativa, que va donar vida a un espai on no es fan gaire activitats, i va mostrar interès perquè la fira s’allargués durant tot l’estiu.