Economia

Seat presenta el nou Cupra Tavascan elèctric

Seat presentarà la setmana vinent al Saló Internacional del Motor de Frankfurt el prototip del cotxe elèctric Seat Cupra Tavascan, batejat amb el nom del petit poble del Pallars Sobirà pertanyent administrativament a Lladorre. Tavascan és, doncs, la segona localitat catalana que dona nom a un dels models de Seat, després del SUV de grans dimensions Seat Tarraco.

Cupra avança amb el Tavascan la seva visió de l’electrificació en els models esportius després d’haver presentat al juny el concept car Cupra Formentor, un híbrid endollable.

El Seat Cupra Tavascan és un prototip 100% elèctric, dissenyat per ser competitiu en el mercat dels tot camí SUV cupè elèctric, segment que es preveu que creixi un 15% anual.

El conseller delegat de Cupra, Wayne Griffiths, indica que aquest prototip els serveix “per provar que el rendiment es pot electrificar”. El nou model amb nom català disposa de dos motors elèctrics, un a l’eix davanter i un altre al del darrere, que generen una potència total de 306 CV (225 kW).

El vehicle està basat en la plataforma MEB del grup Volkswagen, al qual pertany Seat, i disposa de bateries de 77 kWh de capacitat, que li atorguen una autonomia de fins a 450 quilòmetres amb un funcionament totalment elèctric.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia