Economia

Diagnòstics de la situació del comerç minorista

La Cambra de Comerç de Lleida ha iniciat les actuacions per ajudar les petites i mitjanes empreses del sector del comerç minorista a realitzar un diagnòstic de la seva situació que els permeti fer front a la innovació comercial que necessita el sector. L'acció s'emmarca en el pla integral de suport al comerç minorista i està finançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (Feder) i la secretaria d'estat de Comerç i, per tant, les diagnosis seran gratuïtes per als comerciants que s'hi adhereixin, que només s'han d'inscriure a la Cambra.

El pla inclou diferents tipus d'accions com ara diagnòstics individualitzats, tallers de capacitació, accions de promoció i ajuts a la modernització d'equipaments i de zones comercials. Pel que fa als tallers, ja se n'han organitzat a Solsona, les Borges Blanques i Mollerussa i està previst fer-ne un altre a Balaguer. Aquests tallers tenen com a objectiu millorar i incentivar la capacitat de les pimes comercials en diferents àrees o matèries estratègiques que estan lligades a cinc eixos: el comerç electrònic, el turisme de compres, l'emprenedoria en el sector del comerç minorista, el finançament i altres matèries d'interès com ara les últimes tendències en aparadorisme, tècniques de venda o gestió d'estocs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia