Economia

empresa

inversions

Casa Tarradellas fa una nova fàbrica de pizzes

Inverteix 25 milions en un centre de producció que crearà 50 llocs de treball

Casa Tarradellas està construint al carrer de la Via –a la mateixa zona productiva que l'empresa té al polígon Mas Galí de Gurb– un nou centre dedicat a l'elaboració de pizzes. Aquesta obra representarà una inversió de 25 milions d'euros “assumits en dos anys”, segons especifica l'empresa en un comunicat, i comportarà la creació de 50 nous llocs de treball en una primera fase que s'afegiran als 1.900 treballadors que ja té en aquest moment la firma agroalimentària.

“La nova fàbrica de pizzes ens permetrà elaborar noves varietats que fins ara no podíem oferir”, diu l'empresa, que enguany celebra el vintè aniversari del llançament de les pizzes fresques de Casa Tarradellas al mercat de l'Estat espanyol, categoria en la qual des del 1997 ha mantingut una situació de lideratge i s'ha convertit en el primer productor de pizzes de l'Estat. Aquesta darrera inversió permetrà reforçar la capacitat de producció i “incorporarà noves línies polivalents i nous sistemes de dosificació de toppings i ingredients per a cada producte”, fet que permetrà crear noves varietats.

La instal·lació que s'està aixecant ocuparà 9.000 m² i s'afegirà als quatre centres que ja té l'empresa, orientats a l'elaboració de productes amb base de pa, com ara pizzes, masses, entrepans, rosques, pizzes calzone i pizzes sense gluten.

Farinera a ple rendiment

El nou centre de producció de Casa Tarradellas comença després que s'hagi ampliat la farinera de la firma, la qual proporciona la farina per a tots els productes que s'elaboren. En fase d'ampliació des de l'abril de l'any passat, el molí de Casa Tarradellas, que ha representat una inversió de deu milions d'euros, a final de gener assolirà una capacitat de producció de 70.000 tones anuals de farina, el doble de les que podia produir abans de l'ampliació. La farinera es va construir l'any 2010 i des de llavors disposa d'un centre d'investigació “orientat a l'estudi de les farines que millor s'adapten a cada tipus de pizza”. Casa Tarradellas, que l'any passat va celebrar el seu 40è aniversari, va facturar 859 milions d'euros el 2015.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia