Masella reobre demà amb poques pistes en servei, igual que la Molina, Vall de Núria i Vallter, que obren dissabte

L'estació d'esquí de Masella reobre demà, concretament el sector de Coma Oriola i des del cap del bosc fins al pla de Masella. En total es posen en servei deu quilòmetres de pistes dels 72 que hi ha al domini esquiable, i cinc remuntadors dels disset. L'estació està fabricant neu i, a mesura que les condicions meteorològiques acompanyin, s'aniran obrint més pistes, segons va informar un portaveu de l'estació. Aquesta estació d'esquí i la Molina van estrenar la temporada a mitjan novembre, però van haver de tornar a tancar per falta de neu. A la Molina és previst reobrir l'estació dissabte, concretament amb uns deu quilòmetres per poder esquiar, dels 61 que hi ha, segons van explicar ahir des de l'estació. Hi haurà quatre remuntadors en funcionament, un dels quals serà el nou telecadira de sis places que s'ha estrenat aquesta temporada.

Vall de Núria té previst obrir a partir de dissabte. En aquesta estació hi haurà, en principi, tres pistes obertes, de les onze que té, i tres remuntadors. El cremallera està en servei des del 27 de novembre. Quan les condicions climatològiques ho facin possible, aquesta estació i la resta aniran obrint més pistes. Vallter 2000 també té previst estrenar la temporada dissabte, segons es va informar des de l'estació. A Guils Fontanera preveuen obrir el cap de setmana, sempre que hi hagi prou neu.

Les estacions d'esquí de les comarques gironines han invertit uns tretze milions d'euros a millorar infraestructures i serveis. L'excel·lent balanç de l'última temporada d'esquí els ha permès fer inversions importants i actualment disposen de més pistes i telecadires, i d'accessos renovats.

Les inversions de més pes s'han fet a la Molina i Masella. Aquestes dues estacions van obrir el 13 de novembre i durant aquell cap de setmana van rebre en dos dies més de 4.300 esquiadors, que van estrenar la temporada. L'obertura d'algunes de les pistes d'aquestes estacions es va poder portar a terme gràcies a les nevades que van caure, però el temps que ha fet després ha provocat que l'inici d'aquesta temporada s'estigui retardant més que el de l'any passat. L'hivern passat es van comptabilitzar 828.304 esquiadors a les estacions gironines.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
economia

Gairebé trenta milions d’euros per millorar la sostenibilitat i la digitalització de la indústria

Barcelona
economia

La família Grífols i el fons Brookfield estudien una opa pel 100% de la multinacional

barcelona
ECONOMIA

El Bages assoleix màxims històrics de reputació turística en línia

Manresa

Les tempestes de dissabte deixen danys importants als fruiters del Segrià

Lleida
Salvador Ribas Mas
Consultor intercultural, autor del llibre ‘Directivos sin fronteras’

“Els xocs culturals no tenen cap gràcia quan et jugues el pa”

Barcelona
ECONOMIA

Al Maresme, el lloguer s’endú el 50% dels ingressos de les famílies

Mataró

Basetis, la tecnològica que ha prescindit del director general

Barcelona

Proton porta la innovació en fotovoltaica a Aràbia

Barberà del Vallès

El Patronat de la Politècnica celebra el 50è aniversari

GIRONA