Economia

empresa

premis

La Cambra de Terrassa guardona 13 empreses

L’empresari Baldiri Miret, de Laboratoris Miret (Grup Lamirsa SA), en reconeixement de la seva trajectòria professional, i tretze empreses seran guardonats avui amb els premis Cambra 2017 durant el sopar que es farà a la Masia la Tartana de Matadepera, presidit pel conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget. Aquests guardons de la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa són un reconeixement a empreses i persones que han contribuït a potenciar el desenvolupament econòmic i social de la demarcació. Enguany el lema escollit és Interconnecta’t, per posar en relleu la importància de la internacionalització i la connectivitat.

La resta de premiats són Batec Mobility SL i Serafí Indústria Gràfica Publicitària SA, en la categoria d’iniciació a la internacionalització; Deltalab SL i Faro Barcelona (Lorefar SL), per la trajectòria internacional consolidada; Amate audio SL i HP Printing & Computing Solutions SLU, per l’impuls de la innovació, la recerca i el desenvolupament; Bidons Egara SL i Mútua Terrassa, pel seu compromís i per la sostenibilitat; Catlab (Parc Logístic de la Salut) i Nifco Products España SL, com a empreses saludables; Invinet Sistemes SL i Lúcid Product Design Agency SL, com a millor iniciativa comercial i de serveis, i Appart810 Laser Office, en la categoria d’empresa de nova creació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia