Economia

Turisme

Tres dies al 50% de descompte a Empuriabrava

La campanya serà del 6 al 8 d’octubre per celebrar els 50 anys de la marina

Durant tres dies, 6, 7 i 8 d’octubre, les activitats i els allotjaments d’Empuriabrava gaudiran de descomptes de fins al 50%. La iniciativa respon a una aposta per la desestacionalització en la qual participa bona part del sector turístic del municipi i que s’emmarca en els actes de celebració de l’any del cinquantenari de la marina. Els descomptes s’aplicaran en hotels i restaurants, i també a totes les activitats esportives –aeròdrom, karting, túnel del vent, caiac, bowling, surf, etc. i culturals. Més de trenta empreses del sector participen en aquesta nova proposta i en una cinquantena d’activitats amb un preu especial i únic. Tota la comercialització de les activitats, menús i allotjaments es fa a través del web www.empuriabrava50.cat, que disposa d’un motor de reserves i on es podrà accedir a tota l’oferta programada.

Les ofertes de l’Empuriabrava 50 seran diferents segons el sector: en allotjament, un nombre d’habitacions al 50% de descompte. Pel que fa a les activitats d’oci i lleure, s’aplicarà un 25% de descompte o un 2x1; en la restauració s’obtindrà un 10% de descompte al preu final per taula; finalment, pel que fa a activitats culturals, l’entrada serà gratuïta a tots els museus i visites guiades de Castelló d’Empúries i Empuriabrava

Per la regidora de Promoció Econòmica, Elena Solana: “L’Empuriabrava 50 és una clara aposta per la desestacionalització turística i perquè la gent descobreixi les activitats que ofereix una marina única com la d’Empuriabrava”. L’alcalde de Castelló d’Empúries, Salvi Güell, hi afegeix que l’aniversari d’Empuriabrava és molt present a la tardor, ja que, a més d’aquesta campanya, el 3 d’octubre tindrà lloc el congrés Costa Brava per analitzar cap a on ha d’anar una marina residencial sostenible com és Empuriabrava.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia