Economia

Societat

Bones perspectives per a la mostra garriguenca

Nou restaurants participen enguany en la 23a Mostra Gastronòmica de les Garrigues, que comença aquest cap de setmana i que durarà fins al 17 de desembre, organitzada pel Consell Comarcal. El clima general del país sembla que no els afecta: “Tenim ja reserves per aquest mes i mig, contràriament a l’any passat. Ara, es nota la tristesa en molts clients. Malgrat això, som en un entorn tranquil, propici a fer una escapada de relax acompanyat per bona gastronomia”, assegurava durant la presentació Jaume Culleré, del restaurant La Placeta (Arbeca). Un bon nivell també de reserves, que conviden a l’optimisme a Els Fogons de la Carme, a Cervià de les Garrigues: “Les perspectives són bones. És el primer any que començo amb reserves”, explica la cuinera Carme Mora.

Enguany, i a banda del protagonisme obligat de l’oli d’oliva, tots els menús participants inclouen la fruita dolça en algun plat. El 2016 es van assolir els 1.600 menús servits. Les Garrigues ja és coneguda com una comarca on es produeixen determinats aliments de qualitat, però potser ho és menys l’alt nivell de restauració assolit per algunes de les seves cuines. “Demostrem l’esforç del territori, des de la producció fins a l’elaboració de vi, horta, licors i fruita de primera qualitat”, remarca el president del Consell Comarcal, Antoni Villas.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.