Economia

Economia

Tradeinn arriba a cinc milions d’euros en vendes en només quatre dies

El grup de venda en línia de material esportiu preveu tancar l’any amb una facturació superior a 120 milions

El grup de venda en línia de material esportiu Tradeinn ha arribat a cinc milions d’euros en vendes entre el Black Friday i el Ciber Monday, segons ha comunicat l’empresa, que té seu i botiga física a Celrà. A més, ha informat que preveu tancar l’any amb una facturació superior a 120 milions d’euros i que acaba d’obrir una altra botiga en línia, la número 14, dedicada als esports extrems; Xtremeinn.com.

Entre divendres i dilluns passat, Tradeinn va registrar més de cinquanta mil comandes. De fet, només durant el Black Friday va arribar als dos milions de vendes. Aquestes xifres permetran a l’empresa arribar a una facturació prevista pel 2017 de 120 milions, un creixement per sobre del 50% en comparació amb el 2016, en què va tancar amb una facturació de 75 milions. Tradeinn, liderat per David Martin, és un dels principals grups de venda per internet de material esportiu del món. Gestiona una mitjana de més de set mil comandes diàries i té més de dos milions i mig de clients a tot el món. El seu número de referències a la venda és d’un milió d’articles.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.