De la granja a la taula

La cadena Bon Preu instal·la la primera màquina expenedora de llet fresca a Barcelona

Gairebé sortien per la porta quan es van aturar en sec atrets per la nova màquina expenedora de súper. «Conté llet fresca pasteuritzada, acabada de munyir», es va avançar a dir la Joana Coma, informadora del Bon Preu, fent augmentar les expectatives de la parella. En Josep Maria Garcia i la Pilar Marginedas, clients habituals de l'establiment que l'empresa catalana té al carrer Sicília de Barcelona, ja havien fet la compra però no es van poder resistir. «La tastarem, no?», va dir ella mig encuriosida.

Des de fa uns dies, aquesta és la reacció més habitual que es viu al súper. La cadena Bon Preu ha instal·lat a l'establiment una màquina expenedora de llet fresca, la primera que hi ha a la ciutat. El dipòsit conté 300 litres i permet els clients consumir aquest aliment natural tant sols 24 hores després de ser produït per les vaques de la Granja Comas, situada a Santa Eugènia de Berga (Osona). El client pot comprar un litre de llet «amb totes les propietats nutritives i lliure d'additius» per un euro (se li ha de sumar 0,20 cèntims més si s'ha d'adquirir l'ampolla). També hi ha possibilitat de comprar-ne quantitats més petites (100 ml, 200 ml o mig litre).

Es tracta d'un valor afegit que respon, segons fonts de l'empresa, a «la cultura creixent de l'alimentació saludable». «La gent cada vegada és més exigent amb els productes i més sensible a la salut alimentària», explica David Poudevida, responsable de comunicació de Bon Preu, que assegura que amb el projecte es «recupera el concepte de les vaqueries». El grup no descarta ampliar el nombre d'establiments amb màquines si els clients –que fins ara són de totes les edats– «responen com ho estan fent». De moment, sembla que als consumidors no els destorba haver de desplaçar-se per comprar llet fresca. «Hem rebut clients d'altres barris i fins i tot de ciutats veïnes», assegura Poudevida.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El sector de la garrofa planta cara a la marginalitat

Barcelona
Montserrat Peñarroya
Experta en màrqueting digital i negocis digitals, autora d’”Estratègies d’èxit per a empreses culturals”

“L’associació ajuda l’empresa cultural a sobreviure”

Sabadell
DE MEMÒRIA

Virtuts

PROFESSOR DE POLÍTICA ECONÒMICA DE LA UB (1967-2016)
Informació especial

La compatibilitat del delegat de protecció de dades amb altres càrrecs

Rebled Bellvehí Advocats
Informació especial

Ensopegar amb la mateixa pedra

Advocada del despatx Lleal Tulsà Assessors
Unió Europea

L’economia europea creix una dècima per sota del previst

tecnologia

El cap de Telegram diu que l’acusen de “delictes comesos per tercers”

barcelona
Economia

Aval del BCE a l’opa del BBVA sobre el Banc Sabadell

barcelona

JARC estima pèrdues de fins al 90% a la vinya de la Terra Alta per la sequera

gandesa