Economia

S’inicia la campanya gastronòmica ‘Tocats pels bolets’

Divuit restaurants del col·lectiu gastronòmic La Cuina de l’Empordanet participen tot aquest octubre en la campanya gastronòmica Tocats pels bolets, durant la qual elaboraran plats en què els bolets del territori seran els grans protagonistes.

Els menús, amb uns preus que oscil·len entre els 48 i els 70 euros, es podran maridar amb productes dels cellers Clos d’Agon, Mas Oller, Perelada, Gramona, Llopart i Rovellats.

Les diverses elaboracions, fetes amb productes de temporada i de proximitat, es podran tastar durant tot el mes en 12 municipis del territori: Begur, Pals, Platja d’Aro, Corçà, Llafranc, l’Escala, Llagostera, Regencós, Madremanya, Palafrugell, Palamós i Torrent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.