Economia

Inverteixen 3,5 milions en l’hotel Nieves Mar de l’Escala

La cadena RV Hotels inaugurarà el proper juny 31 habitacions noves a l’establiment situat al passeig Marítim

La cadena RV Hotels, propietària de l’hotel Nieves Mar de l’Escala, inverteix 3,5 milions d’euros en una gran ampliació d’aquest hotel del passeig Marítim. Amb les obres ja començades, es preveu que el mes de juny que ve s’inaugurin 31 habitacions noves, que, sumades a les actuals, faran que l’estiu que ve l’hotel disposi de fins a 106 habitacions.

Les noves cambres suposen la primera fase del projecte d’ampliació i reforma de l’emblemàtic hotel. La fase següent es preveu per al 2020 i amb aquesta pràcticament es duplicarà el nombre d’habitacions existents, ja que es preveu fer-ne 131 més. És a dir, que en total l’establiment acabaria tenint fins a 236 habitacions amb categoria de quatre estrelles. També per a l’any que ve hi ha prevista la creació d’un pàrquing soterrani amb capacitat per a 150 vehicles.

La cadena RV Hotels, propietat del Grup Rosa dels Vents, gestiona nou hotels, amb 967 habitacions en total, i 350 apartaments, repartits en 14 blocs. De fet, RV també ha anunciat la incorporació, per primer cop, d’un hotel de fora de Catalunya, concretament a Menorca. Es tracta del Sea Club Menorca, situat a Ciutadella i que consta de 148 apartaments.

El Grup RV està dedicat al sector turístic des de fa més de quaranta anys i està especialitzat en serveis educatius de lleure i oci per a nens i joves (Rosa dels Vents), en serveis turístics en hotels i apartaments (RV Hotels) i en serveis d’allotjament i oci per a joves en albergs.

LA XIFRA

106
habitacions
tindrà l’hotel a partir del juny, qua s’hi hagin incorporat les 31 estances que es fan ara.

Un establiment construït el 1976 en unes vinyes

L’hotel Nieves Mar és un emblemàtic establiment de tres estrelles situat davant del mar, al lloc on la família el va construir el 1976, en terrenys que antigament havien estat vinyes. Llavors comptava amb 75 habitacions, que es van renovar el 2005, i entre altres serveis té piscina i jardins exteriors. La família el va mantenir obert fins a la temporada del 2015.

Més antigament, els orígens es remunten a l’any 1916, amb el celler Can Gelada al carrer del Port, més tard reconvertit en una fonda. La van inaugurar Nieves Suñer i Josep Ballester, besavis dels darrers propietaris de l’hotel, per tal de vendre la producció de vi. Aquest celler estava situat a tocar de l’antic port pesquer a la platja, on el bullici de barques va ser substituït pel de turistes. Per “ca la Neus” hi van passar personatges il·lustres, com ara l’escriptor Josep Pla.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

La pedregada afecta més de 1.400 hectàrees de fruita dolça del Segrià

Lleida

El Govern destina 4,7 milions en ajuts per a noves inversions industrials

girona
ECONOMIA

La funeraria supramunicipal FuneCamp preveu un estalvi del 30%

Reus
economia

Eacom instal·larà un centre logístic a Tortosa i preveu crear un centenar de llocs de treball

Tortosa
estats units

Boeing accepta declarar-se culpable de frau en el cas dels 737 Max

barcelona
economia

Gairebé trenta milions d’euros per millorar la sostenibilitat i la digitalització de la indústria

Barcelona
economia

La família Grífols i el fons Brookfield estudien una opa pel 100% de la multinacional

barcelona
ECONOMIA

El Bages assoleix màxims històrics de reputació turística en línia

Manresa

Les tempestes de dissabte deixen danys importants als fruiters del Segrià

Lleida