Economia

El Vívid s’inicia amb gran èxit de reserves

S’han programat més de 60 activitats presencials d’acord amb les normes Covid

El Vívid, el mes de l’enoturisme a la Costa Brava, es posa en marxa amb un 70% de les entrades venudes El festival de l’enoturisme a l’Empordà presenta una seixantena de propostes que compleixen els protocols de seguretat sanitària i que ofereixen activitats de petit format, a l’aire lliure i amb aforament limitat. La meitat de les activitats presencials programades han exhaurit les entrades o ofereixen les últimes places. El Vívid també proposa una desena d’activitats a distància, com ara tallers virtuals per aprendre a fer vermut o vinagre, visites guiades virtuals a espais patrimonials vinculats al vi o un tast de vins en llengua de signes.

Una de les propostes que han despertat més interès és l’activitat Esmorzars gastronòmics entre vinyes, que tindrà lloc en una vintena de cellers de la Ruta del Vi DO Empordà, amb la participació dels xefs del col·lectiu gastronòmic La Cuina de l’Empordanet. De la vintena d’esmorzars, n’hi ha vuit que ja han esgotat les entrades i set més que ofereixen les últimes places.

Així mateix, les activitats d’enoturisme actiu també han estat les més demanades pels participants del festival, especialment les passejades a peu, en bici o en caiac maridades amb vins de la Ruta del Vi DO Empordà. El festival estrena també aquest cap de setmana la seva programació a distància amb un taller per aprendre a fer vinagre casolà. La programació inclou una desena de propostes, com ara les visites guiades a espais patrimonials vinculats al vi com els monestirs de Sant Pere de Rodes i Sant Quirze de Colera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.