Economia

Bottura, Colagreco i els Roca, al Fòrum Gastronòmicde Girona

Els tres Best of the Best protagonitzaran una taula rodona

El congrés se celebrarà del 28 al 30 de novembre

El nou fòrum es va reunir ahir al Mas Marroch per començar a recollir idees

Tres dels millors restaurants del món seran presents del 28 al 30 de novembre en el Fòrum Gastronòmic que es farà a l’Auditori Palau de Congressos de Girona. En aquesta gran trobada de la gastronomia i la restauració de les comarques gironines, els germans Roca del Celler de Can Roca estaran acompanyats per Massimo Bottura, xef propietari de l’Osteria Francescana, de Mòdena, i per Mauro Colagreco, del restaurant Mirazur, de Menton. Els tres Best of the Best protagonitzaran una taula rodona, el dilluns 29 de novembre a l’Auditori Palau de Congressos de Girona. Els Best of the Best agrupa els restaurants que han estat elegits millors restaurants del món de la llista 50 Best, segons la revista Restaurant.

L’anunci el va fer ahir el xef Joan Roca en el marc de la primera trobada del sector gastronòmic de les comarques gironines, que es va fer ahir al matí en el Mas Marroch, de Vilablareix, per recollir les seves inquietuds i les seves propostes per fer un millor congrés.

En la trobada, que va ser molt enriquidora, representants del sector gastronòmic, de la cuina, de la sala, de col·lectius i dels productors van reconèixer que les limitacions horàries arran de la pandèmia van ser una oportunitat per millorar la qualitat de vida del sector i van expressar la necessitat de prendre consciència d’uns nous horaris al sector de la restauració.

El Fòrum Gastronòmic de Girona té la voluntat de dur a terme més trobades com aquesta i d’arribar al màxim de representants del sector de la gastronomia i del sector productiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.