Puratos inverteix 3 milions en una nova gamma de fleca amb grans i llavors senceres
La tecnologia Softgrain treballa amb massa mare inactiva i aporta “frescor” al producte, segons l’empresa
La multinacional Puratos, amb seu a Sils, ha invertit 3 milions d’euros una nova i innovadora categoria de fleca amb grans i llavors senceres. La tecnologia utilitzada, Softgrain, es caracteritza per utilitzar els grans sencers cuinats i infusionats prèviament amb massa mare inactiva preparats per fer servir. El sistema està inspirat en la tradició alemanya i escandinava i proporciona als consumidors més “frescor” i una opció “més saludable”. Això passa perquè els pans elaborats amb aquest sistema conserven millor la humitat i, a la vegada, suposen una gran aportació de fibra i energia, a més de ser una font de proteïnes, vitamines, antioxidants i minerals.
Amb aquesta, ja són sis les línies de tecnologia de producte que l’empresa dedicada al pa, la pastisseria i la xocolata té a Sils: pols, margarines, base d’aigua, masses mare, cremes, cobertura de cacau i ara Softgrain. En total, oferirà vuit varietats i la possibilitat de personalitzar-les a partir de la selecció de grans, llavors i perfil de massa mare que més convingui.
El llançament del nou sistema s’emmarca en l’estratègia de Puratos de dissenyar i produir productes Health and Wellbeing, seguint les tendències del mercat.