Economia

Foment diu que farà els passos previs a la creació d'una estació del TGV a l'aeroport de Girona

Infraestructures

El Ministeri de Foment preveu crear a les immediacions de l'Aeroport de Girona un punt d'avançament i estacionament tècnic (PAET) que ha de permetre que, "quan la demanda ho justifiqui" es pugui dur a terme la construcció de l'estació del TGV a l'aeroport.

Així consta en una resposta parlamentària que Foment ha enviat per escrit al diputat de CiU per Girona Jordi Xuclà, que demanava a l'executiu espanyol que expliqués quines previsions tenia de crear un baixador a l'aeroport.

Foment compleix d'aquesta manera el contingut d'una proposició no de llei aprovada a la Comissió de Foment el 9 de febrer de 2005 que insta l'executiu espanyol a "programar, quan la demanda ho justifiqui, la construcció d'una estació de la línia d'alta velocitat Madrid-frontera francesa a l'aeroport de Girona-Costa Brava".

Segons l'executiu espanyol, d'acord al contingut de la proposició no de llei, el Ministeri "ha previst la instal·lació d'un PAET a les proximitats de l'aeroport, de manera que, quan la demanda ho justifiqui, pugui portar-se a terme la construcció de l'estació sense afectar l'explotació de la línia".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.