Economia

Les empleades de neteja de les escoles públiques de Cornellà de Llobregat inicien una vaga indefinida per reclamar una reducció de la jornada

ZONA METROPOLITANA

La plantilla de l'empresa Sel SA, encarregada de les tasques de neteja de les dependències municipals com l'Ajuntament, les escoles bressol i les escoles i instituts públics, han iniciat aquesta setmana una vaga indefinida per reclamar a la direcció de l'empresa i també a l'Ajuntament, com a contractant del servei, que es millorin les seves condicions laborals.

Les treballadores, 114 en total, reclamen, entre d'altres, que s'equipari la seva jornada amb la de la resta de treballadors contractats pel consistori de manera que passin de treballar les 40 hores setmanals que fan actualment a les 35. Els sindicats asseguren que es mantindran en vaga fins que aconsegueixin el que demanen i alerten que, tot i que el departament de Treball ha decretat uns serveis mínims de neteja dels centres, comencen a acumular brutícia.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.