Economia

Economia

CriteriaCaixa compra el 9,4% de la constructora ACS

Es converteix en el segon accionista de l’empresa de Florentino Pérez

Criteria ha anunciat aquest divendres al matí que ha adquirit una participació del 9,4% de la multinacional presidida per Florentino Pérez ACS per un import de 983 milions d’euros, segons ha informat el holding inversor de la Fundació la Caixa en un comunicat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV). L’entitat inversora ha aconseguit la participació a l’empresa de construcció i infraestructures una setmana després d’haver-se convertit en el primer accionista de Colonial, amb un 17 %.

En un comunicat recollit per l’ACN, Criteria explica que l’operació s’emmarca en la política de seleccionar “empreses líders en sectors altament atractius, amb capacitat de creixement i generació de valor”. D’aquesta manera, es convertirà ara en el segon accionista d’ACS i proposarà al seu consell d’administració el nomenament d’Isidre Fainé com a conseller dominical.

L’any passat, ACS va facturar 37.500 milions d’euros i va tancar l’exercici amb una cartera de projectes valorada en 73.500 milions d’euros i una plantilla de 135.000 persones arreu del món.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia