Economia

Revolta Pagesa preveu tallar el pas fronterer de la Duana de Puigcerdà els dies 3 i 4 de juny

La regidoria de Seguretat i Mobilitat de l’Ajuntament de Puigcerdà ha emès un comunicat en què informa que, demà a les 10 del matí i possiblement fins al dimarts a la mateixa hora, l’accés a la carretera de Llívia i al pas fronterer de la Duana de Puigcerdà quedaran tallats a causa de les protestes i accions reivindicatives de la Revolta Pagesa.

L’accés de l’N-152 a la rotonda de la Plaça Europa romandrà obert i s’hi podrà circular per girar cap a l’Avinguda del Segre. Tanmateix, el tram final de l’Avinguda Schierbeck també estarà tancat, així que es recomana als veïns del Barri de l’Incasòl que utilitzin aquesta mateixa via en sentit pujada o bé pel Passeig de Josep Pla.

Els camions arribats des de la zona francesa s’estacionaran a Llívia i Ur, mentre que els que arribin des d’altres punts de Catalunya seran ubicats al recinte firal de Puigcerdà. Aquestes operacions seran gestionades per Mossos d’Esquadra, segons el mateix comunicat.

Cal destacar que les mobilitzacions de la pagesia garantiran el pas d’ambulàncies, transport escolar i col·lectius vulnerables. El consistori també avisa que en aquesta ocasió les protestes no només tindran lloc Puigcerdà, sinó que es concentraran als principals punts fronterers del Pirineu.

Per aquest motiu, l’ajuntament recomana que, a fi d’evitar congestions o saturar les zones d’aparcament, es programin bé els desplaçaments.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia