Economia

Eurecat i GironaHub sumen per impulsar la generació de start-ups tecnològiques a Girona

El centre tecnològic Eurecat i GironaHub, l’espai de treball que acull l’ecosistema emprenedor gironí en l’emblemàtic edifici de la Farinera Teixidor, han signat un acord de col·laboració per impulsar la innovació, les noves tecnologies i la generació d’empreses emergents de base tecnològica a les comarques de Girona, per potenciar la transferència de coneixement i reforçar la competitivitat de l’ecosistema emprenedor del territori.

En el marc de la cooperació, Eurecat i GironaHub treballaran conjuntament en el disseny i desenvolupament de projectes i iniciatives d’innovació, especialment en els àmbits digital, industrial i de la sostenibilitat. D’altra banda, Eurecat i GironaHub posaran a disposició de les start-ups serveis de suport com assessorament tècnic, mentoratge o accés a xarxes d’inversió i finançament, per fomentar la col·laboració entre els actors de l’ecosistema innovador gironí per crear noves oportunitats de negoci.

Pel que fa a l’impuls d’activitats formatives, col·laboraran en la planificació i realització de programes de formació dirigits a professionals, emprenedors i empreses emergents de les comarques gironines i promouran l’organització de jornades i esdeveniments que afavoreixin la transferència de coneixement del centre tecnològic al talent gironí.

A més, impulsaran iniciatives que permetin l’intercanvi d’experiències entre els participants i la generació de sinergies entre Eurecat i GironaHub i amb altres empreses i organismes del territori.

En paraules del director de Desenvolupament de Negoci d’Eurecat i gerent d’Eurecat Girona, Guillem Quintana, “aquesta aliança reforça la presència del centre tecnològic al costat de les empreses i els emprenedors de Girona, per potenciar nous projectes innovadors i iniciatives innovadores en els sectors estratègics de Girona i les comarques gironines”. Per la seva part, la directora de GironaHub, Marta Rodeja, valora molt positivament aquest nou context de col·laboració ja que “permet que dos agents clau del territori s’uneixin per oferir un entorn de sinergies i valor afegir al teixit empresarial de la ciutat i potencia l’ecosistema emprenedor al territori gironí”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

economia

La pensió mitjana dels catalans creix un 5,06% al juliol i se situa en 1.306 euros

barcelona
economia

Catalunya es manté el 2022 com el tercer territori que més recapta però el desè en recursos rebuts

barcelona
economia

Lleuger descens de l’atur, que se situa en el 9,41%

barcelona
economia

Segon avís de la CE a Espanya per “discriminar” els interins

barcelona
economia

El govern ha destinat 246 milions en ajuts a la indústria des de 2021

barcelona

Figueres acollirà per primer cop el Fòrum Gastronòmic Ciutat per al públic general el 5 i 6 d’octubre

FIGUERES

Es preveu que el 36 per cent de la producció catalana de poma es culli a Girona

GIRONA

La Cambra de Comerç de Barcelona avisa que el turisme “no pot tenir un creixement infinit”

Barcelona

L’empresa de reciclatge ACIN compra l’antiga tèxtil Nylstar per 8 milions

blanes