Economia

economia

S’estrena a Ullà la banca mòbil

El desplegament de la banca mòbil a la demarcació de Girona permetrà que 95 municipis gironins de les sis comarques reben la visita, dos cops al mes, del servei que presten CaixaBank i Caixa d'Enginyers. Aquest desplegament inicial es farà amb tres oficines mòbils, que atendre una població de 56.000 habitants i recorreran uns 7.350 quilòmetres al mes, segons informa l'Acn, que ha seguit la presentació de la banca mòbil a Ullà, amb la presència de la consellera d'Economia, Alícia Romero, i l'alcalde del municipi, Josep López Ruiz.

Durant la seva intervenció, la consellera d'Economia ha agraït "la predisposició" de les dues entitats "per posar en marxa un servei innovador". "El nostre vol ser el Govern de tothom, i en aquest sentit la banca mòbil respon a la voluntat que visquis on visquis, siguis d'on siguis, puguis tenir els mateixos serveis". Per la seva banda, el director general de Caixa Enginyers, Joan Cavallé, ha subratllat que estan "orgullosos" d'apropar-se al territori per poder "donar-hi servei". Per a Cavallé, la banca mòbil "contribueix a construir una societat més equilibrada i una economia més diversa, resilient i sostenible, d'acord amb els principis que fonamenten el nostre model de Banca Cooperativa, un model d'èxit a Europa". Per últim, la directora d'Institucions de CaixaBank a la direcció territorial de Barcelona, Patricia Trillo, ha posat en valor "el compromís de l'entitat amb la inclusió financera". Trillo també ha subratllat que el 70% dels clients que fan ús de la banca mòbil tenen més de 65 anys i que estan "encantats de tenir l'oficina per a ells sols".

 El servei es va estrenar el passat 17 de setembre a Girona i arribarà a tot Catalunya abans d'acabar l'any. La previsió és que el novembre s'estengui a les comarques del Camp de Tarragona i al sud de Barcelona i que el desembre arribi a la Catalunya Central, Barcelona, Lleida, l'Alt Pirineu, l'Aran i les Terres de l'Ebre. En total, 13 oficines mòbils prestaran el servei arreu del territori abans d'acabar l'any.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia