Economia

economia

El Fòrum Gastronòmic Ciutat continuarà a Figueres

El Fòrum Gastronòmic Ciutat continuarà a Figueres, després de l“èxit” de la primera edició a la capital empordanesa celebrada aquest cap de setmana, segons ha anunciat aquest matí l’organització, que ha xifrat en “milers de persones” l’afluència dissabte i diumenge a l’esdeveniment que va tenir com a epicentre la Rambla de Figueres. El fòrum, que ha estat organitzat per l’empresa gironina Incatis, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Figueres i la Diputació de Girona, ha tingut com objectiu acostar la gastronomia al públic i reivindicar la cuina empordanesa, amb degustacions, concursos i 12 sessions formatives a l’escenari principal.

Valoracions positives

“Estem molt satisfets amb l’èxit d’aquesta primera edició, sobretot perquè hem aconseguit donar visibilitat als productes i als professionals de la cuina de l’Empordà i a la gastronomia catalana en general”, destaca la coordinadora de la programació del Fòrum Gastronòmic, Rosa Bel, que assenyala que “aquesta valoració tan positiva des del primer dia ja ens ha activat per començar a preparar la nova edició de l’any vinent”. També l’alcalde de Figueres, Jordi Masquef, ressalta “l’èxit de participació i de qualitat de les propostes” i confia en consolidar l’esdeveniment a la ciutat per contribuir a “dinamitzar i posar en valor la gastronomia de l’Empordà”.

De Girona a Figueres

El Fòrum Gastronòmic Ciutat és un esdeveniment que neix a partir del Fòrum Gastronòmic Girona, un dels esdeveniments amb més ressò del circuit de la gastronomia i del qual ja se n’han fet 10 edicions. El nou format, enfocat al públic en general i situat en un punt cèntric de la ciutat que l’acull, es va estrenar l’any passat a la plaça Catalunya de Girona, ciutat en què va celebrar una segona edició el març passat a la zona de la Devesa i del Palau de Fires. Aquest primer cap de setmana d’octubre ha fet una primera edició a Figueres, que ahir ja es va confirmar que tindrà continuïtat l’any que ve.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]