L’Associació d’Hostaleria destaca que les noves estrelles Michelin projecten l’alt nivell de la gastronomia de l’Alt Empordà
L’Alt Empordà es posiciona com a destinació gastronòmica de referència de les comarques gironines després de les noves estrelles Michelin concedides dimarts a Múrcia per la guia francesa a dos restaurants de la comarca, segons destaca l’Associació d’Hostaleria en un comunicat. El restaurant Voramar, de Portbou, va rebre una estrella Michelin i el Bistrot 1965, de l’Empòrium de Castelló d’Empúries, es va endur l’estrella Verda que premia les bones pràctiques de sostenibilitat a la cuina i el reconeixement Bib Gourmand que s’atorga als restaurants que ofereixen menús amb una relació qualitat-preu excel·lent.
Aquestes noves distincions se sumen a les que ja tenien els restaurants Miramar de Llançà, amb dues estrelles Michelin; Castell de Peralada amb una estrella Michelin; i Empòrium amb una estrella Michelin també i una estrella Verda. D’aquesta manera, l’any que ve cinc restaurants de l’Alt Empordà, que formen part de l’Associació d’Hostaleria, apareixeran amb alguna estrella a la Guia Michelin.