Economia

Indústries Valls presenta un ERO temporal per a 84 treballadors en el marc del Pacte d'Albaida

Economia

Indústries Valls d'Igualada ha presentat un expedient de regulació d'ocupació (ERO) temporal per a 84 treballadors en el marc del Pacte d'Albaida. Segons els membres del comitè d'empresa, subscriure's a aquest pacte és beneficiós per als treballadors, que cobren íntegrament el sou, i destinen diverses hores a la formació per tenir versatilitat a la feina.

L'ERO temporal es podria aprovar en quinze dies i començar a aplicar-se a finals de març. Aquesta és una mesura per afrontar la davallada de comandes d'aquest primer semestre de l'any, però la factoria, dedicada a la fabricació de mitjons de Punto Blanco, no descarta sol·licitar un nou ERO en vistes al segon semestre de l'any.

L'ERO temporal afectarà la secció d'acabats, integrada per una seixantena de treballadors. Els trenta primers aniran cinc setmanes a l'atur i l'altra meitat ho faran les cinc setmanes següents.

Quant a la secció de magatzem i expedició, l'ERO afectarà una trentena de treballadors més, que aniran a l'atur vuit setmanes. La secció de producció tèxtil es mantindrà i, per tant, no es veurà afectada per la mesura.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.