Economia

Johnson Controls presenta un ERO temporal sobre 173 treballadors de la planta de Sabadell durant un any

Economia

El grup Johnson Controls ha presentat un expedient de regulació d'ocupació (ERO) temporal sobre 173 treballadors dels 297 que treballen a la planta de Sabadell (Vallès Occidental), dedicada a fabricar aparells d'aire condicionat.

Segons planteja l'ERO, els empleats treballaran tan sols un dia a la setmana durant tot un any, fins al març de 2010. L'empresa argumenta que d'aquesta manera, pretén garantir la viabilitat de la planta, però des d'UGT entenen que aquesta mesura evidencia la falta de treball per la fàbrica i per tant, preveuen la imminent "extinció de contractes". L'empresa i sindicats es reuniran dijous per mirar d'arribar a un acord que realment "garanteixi" el futur de la factoria.

El secretari Secció Sindical UGT a Johnson Control, Antonio Carayol, ha explicat que els treballadors estan "perplexos", perquè si bé es cert que la fàbrica s'ha vist afectada per la crisi en el sector immobiliari i de la construcció, la planta de Sabadell és "l'única" que Johnson Controls té "a Europa".



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.