Economia

Els consells de Caixa Sabadell, Manlleu i Terrassa aproven seu pla de fusió

Han tramès la proposta a la Comissió del Mercat de Valors en ratificació del propòsit de tiran endavant la constitució d'Unnim

Les caixes de Sabadell, Manlleu i Terrassa han informat aquest dimarts de l'aprovació, en els seus respectius consells d'administració, del Pla d'Integració elaborat conjuntament, segons que ha remès l'entitat a la Comissió del Mercat de valors (CNMV).

Les tres entitats financeres, que operaran sota la marca Unnimm, han manifestat que l'aprovació del Pla d'Integració per part dels seus respectius consells administratius "confirma la voluntat de continuar en el procés de fusió".
Les tres caixes també han remarcat que prosseguiran les actuacions legalment exigibles, fins a l'execució total del procés.

Les presidències i les direccions generals de les entitats financeres van haver de proposar als respectius consells d'administració la reformulació de l'anterior projecte de fusió després que Caixa Girona va decidir no continuar en el procés. El pla d'integració haurà de ser presentat ara a l'aprovació de la Generalitat i de la Comissió Executiva del Banc d'Espanya.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.