Economia

Bellreguard es troba entre els ajuntaments menys endeutats de la Safor

Amb una població oficial de 4818 habitants i un deute de 290.000 euros, segons les últimes dades del Ministeri, Bellreguard és els sisè poble de la comarca menys endeutat tenint en compte la relació de deute per habitant.

Per tant, Bellreguard presenta un endeutament de 60'196 euros per habitant, mentre que la mitjana de la comarca és de 804'51, i l'estatal de 611'85 euros.

Tan sols s'han formalitzat en aquesta legislatura dos préstecs, decidits per unanimitat en el plenari, per atendre les inversions de l'ampliació del cementeri i per al finançament local de la instal·lació de la gespa artificial al camp de futbol municipal. En honor a la veritat sembla que les dades d'endeutament del Ministeri no contemplen l'últim préstec realitzat, però encara que s'afegira aquest últim per al càlcul, la posició en la taula no variaria més que un lloc.

Per a l'any 2011 i tenint en compte aquestos dos préstecs, l'Ajuntament deixarà de pagar en concepte d'interessos i amortització dels mateixos més de 15.000€ respecte de la liquidació de 2007. Un important estalvi i esforç sens dubte, encara que insuficient per a l'equilibri necessari dels pressupostos municipals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.