Economia

L'AMETLLA DE MAR

L'escola de gastronomia té el suport de xefs

L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar continua les gestions perquè el curs acadèmic 2012/2013 comence les classes l'escola universitària de gastronomia i mar.

Un projecte que té el suport de xefs de prestigi com ara Sergi Arola, Joan Roca, Ramon Freixa i Paco Roncero. També la Fundació Alícia, que presideix el cuiner Ferran Adrià, ha manifestat el suport als estudis reglats que impulsa l'Ametlla de Mar. Uns estudis que pretenen formar restauradors i experts en gestió gastronòmica.

L'edifici de l'escola se situarà on ara hi ha el centre de rehabilitació. En cas que les obres d'adequació d'aquest espai no estiguen a punt pel curs del 2012, les classes es podrien començar a impartir a les instal·lacions de l'Escola de Capacitació Nàutica i Pesquera de l'Ametlla de Mar.

La Universitat Rovira i Virgili (URV) i la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) també han manifestat el seu suport als estudis que promou l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar per potenciar el sector de l'hostaleria, el turisme i la pesca.

A l'Ametlla de Mar es concentra la flota tonyinaira de Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.