Economia

Quart imparteix cursos de formació als discapacitats

La iniciativa s'integra en el pla integral d'ocupació de l'Ajuntament

Un total de 10 persones han aconseguit faena

El Centre d'Ocupació i Desenvolupament de l'Ajuntament de Quart de Poblet ha impartit un curs de reposador a les 30 persones que participen en el pla integral d'ocupació per a persones amb discapacitat, física i intel·lectual, amb l'objectiu de millorar les seues opcions d'aconseguir un lloc de treball. Anteriorment, se'ls havia format com a manipuladors d'aliments i conductors de carretons, activitats per a les quals disposen ja del preceptiu carnet.

El curs consta de 112 hores totals: 25 s'han dedicat a la teoria i la resta són pràctiques no laborals que es realitzen en diferents empreses, en les quals desenvolupen les tasques pròpies del lloc sota la supervisió d'una tutora.

De moment, s'han aconseguit deu contractes: quatre de sis mesos a jornada completa, un de set mesos, un altre de huit mesos, tres d'un any i un altre d'indefinit a jornada parcial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.