Economia

Compromís per Xirivella presenta un pla d'ocupació

La proposta té en compte el treball de l'Agència de Desenvolupament Local

Per a Compromís per Xirivella hi ha col·lectius que, per les seues característiques particulars, mereixen una especial atenció: joves, majors de 45 anys, discapacitats, persones amb risc d'exclusió social, dones, aturats de llarga duració i immigrants.

Per aquesta raó, es té la certesa que cal diagnosticar amb exactitud el que interessa a aquests sectors de la població, les seues inquietuds, les seues dificultats per a integrar-se en el mercat laboral.

L'Agència de Desenvolupament Local és una eina d'un potencial extraordinari que, en opinió d'aquesta coalició electoral, s'ha d'esprémer i aprofitar i és per això que proposa una línia de treball amb el teixit empresarial i una altra amb el mercat laboral.

Des de Compromís per Xirivella, volen posar en valor el patrimoni del poble, la conservació del patrimoni historicocultural; el seu comerç de proximitat, el seu territori destinat a polígons industrials. És per això que ha anunciat ser especialment exigent en la tramitació de les principals subvencions per a Xirivella, independentment del partit o administració que les haja impulsades, com és el cas del Pla E o del Pla Confiança.

En cas d'obtenir suficient representació municipal, aquesta coalició electoral ha anunciat que incentivarà la implantació dels últims avanços quant a noves tecnologies per a fomentar un mercat global i sempre en via d'expansió, impulsarà la creació de nínxols o vivers d'empreses, i facilitarà fiscalment la implantació de negocis de sectors reinventats o emergents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.