Economia

Jornada de portes obertes a l'Estació Nàutica de la Ràpita

Demà es farà la 1a Travessia Popular pel Medi Ambient a la badia dels Alfacs

L'Estació Nàutica de Sant Carles de la Ràpita organitza aquest cap de setmana una jornada de portes obertes, per tal de donar a conèixer les activitats que fan les més de 60 empreses que formen l'estació a la badia dels Alfacs. Demà dissabte es farà la 1a Travessia Popular pel Medi Ambient a la badia dels Alfacs, que començarà a les nou del matí davant el Club Nàutic i en què els participants es dirigiran amb embarcacions de motor o de vela fins a la punta de la Banya. La inscripció per a aquesta activitat costa 12 euros (10 euros si es fa anticipadament) i inclou una musclada popular i una camiseta commemorativa. Al migdia els restaurants de la Ràpita oferiran la Diada Tasta Mar, al pavelló firal.

Aquesta tarda es faran visites guiades a diferents empreses que fabriquen embarcacions i l'Escola d'Aqüicultura de Catalunya. Al vespre s'inaugurarà la Ruta del Tast, amb visites teatralitzades i degustació gastronòmica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.