Economia

arenys de munt

Serhs tanca l'exercici del 2010 amb un benefici de 4,7 milions

El primer grup turístic de Catalunya, el Grup Serhs, amb seu a Pineda, va tancar el 2010 amb un benefici net de 4,7 milions d'euros, un 7,3% més que el 2009. Segons va informar l'entitat, l'any passat va facturar 436 milions, un 6% més que en l'exercici anterior. En la junta general d'accionistes que va tenir lloc el 15 de juny, es van aprovar els comptes i es va informar els assistents del rendiment d'un 10% de les accions adquirides en l'ampliació de capital del 2010, tenint en compte la revaloració.

El president del Grup Serhs, Ramon Bagó, va valorar positivament els resultats i els va emmarcar en la situació actual de crisi que viu el país. “Ens hem adaptat a aquest marc actuant en base als principis fonamentals que ens han fet créixer i avançar durant aquesta significativa trajectòria de 35 anys: la creació de confiança, el rigor en la gestió i la participació decidida de tots els membres de la nostra corporació”, va dir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.