Economia

empreses

El centre de negocis de Forallac té 24 empreses

Nexes, el viver d'empreses i centre de negocis de Forallac, s'ha convertit, després de dos anys de funcionament, en el més gran de les comarques gironines. L'equipament, que engloba actualment un total de 24 empreses, es va posar en funcionament el juliol del 2009 amb l'objectiu de dinamitzat l'economia local i oferir ajuda, principalment, a les persones que engeguen un negoci. Al mateix temps que el viver, l'Ajuntament de Forallac va començar a treballar en la creació de sòl industrial. El polígon havia de ser un impuls motor per a Forallac, “i que alhora es pogués disposar d'un instrument que permetés promoure la creació d'activitats i generar llocs de treball”.

La iniciativa va ser molt ben rebuda i “ràpidament es van esgotar els espais del viver que es van oferir en la primera fase”. Aquest fet va crear els ànims per avançar la segona fase, de manera que Nexes ja funciona al cent per cent de la seva capacitat (18 despatxos i 8 naus) de sectors tan diversos com el transport urgent, l'enginyeria energètica, la creació de pàgines web, el disseny gràfic, la innovació tecnològica i les botigues per internet.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.