Economia

L'Ajuntament d'Alaquàs crearà una borsa d'ocupació

La iniciativa forma part de la política de desenvolupament econòmic prevista per comerciants, administració local i empresaris

La corporació municipal d'Alaquàs ha aprovat les bases que regiran la selecció per a la creació d'una borsa de treball municipal. Es tracta d'una resolució d'alcaldia que es posarà en marxa a fi de garantir la transparència i la igualtat d'oportunitats dins dels processos de selecció que haja de realitzar l'ajuntament per a la contractació de personal.

L'esmentada borsa de treball regirà la contractació laboral temporal de peons, oficials, conserges, notificadors i altres agrupacions professionals com és el cas d'obrers de vila, llanterners, electricistes, fusters i pintors.

Es tracta d'una iniciativa municipal emmarcada dins la política municipal de desenvolupament econòmic i social que ha posat en marxa l'Ajuntament en col·laboració amb l'Associació de Comerciants i l'Agrupació Comarcal d'Empresaris, principals motors econòmics i generadors d'ocupació en la localitat.

Una d eles principals accions que es pensa portar a terme és la creació d'un nou Centre d'Empreses, semblants a l'existent al Parc Tecnològic de Paterna del qual s'ha pres model i per al qual s'ha demanat assessorament al Centre Europeu d'Empreses Innovadores.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.