Economia

L'ajuntament i els comerciants de Tavernes preparen el Nadal

Es reuneixen les dues parts amb l'objectiu de donar un nou impuls a l'entitat i organitzar la campanya

Convocats per l'Ajuntament de Tavernes, un centenar de comerciants de la localitat es va reunir en el saló de plens amb l'alcalde, Jordi Juan, per a abordar de forma específica la campanya nadalenca i donar una empenta a l'associació, que va estar representada pel seu president, Vicent Pérez.

L'alcalde de Tavernes, acompanyat de la regidora d'Obres i Serveis Públics, Llum Sansaloni, van fer costat al president de l'Associació de Comerciants, en una reunió que, en opinió d'ambdues parts, va resultar molt fructífera i esperançadora per als objectius de l'associació.

La reunió va determinar accions concretes de cara a la campanya nadalenca i va resultar molt important per a potenciar l'estructura mateixa de l'agrupació de comerciants. En aquest contacte, una vintena de comerços es sumaren als cinquanta afiliats amb què comptava l'entitat i es decidia augmentar en 8 membres més la junta directiva.

L'inici de la campanya està previst per a l'1 de desembre i acabarà el 9 de gener. Els comerciants decidiren, per a la promoció i potenciació de les compres als comerços locals, sortejar 5 lots de regals aportats per tots els associats i que s'entregaran als guanyadors en un acte que tindrà lloc, en principi, el dia 9 de gener en la Casa de la Cultura. Els lots de regals estaran exposats en un cèntric local de la Plaça Major.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.