Economia

Paiporta acollirà el març vinent la fira d'emprenedors de l'Horta

Es tracta d'una convocatòria que suma els empresaris, els emprenedors i els desocupats del vessant Sud de l'Horta per tal de compartir experiències i necessitats

Durant el proper mes de març, està prevista a Paiporta la celebració de la segona edició de la Fira Comarcal d'Emprenedors i Empresaris de l'Horta Sud, una proposta que l'any passat es va fer a Aldaia i que en aquesta ocasió, tindrà com a marc principal l'Auditori d'aquesta localitat.

L'objectiu d'aquesta fira, rau en la reunió de l'empresariat i els desocupats amb els emprenedors, a fi de posar en comú la problemàtica que s'hi viu i poder guanyar en competitivitat.

Hom pensa que, aquesta iniciativa, facilita l'accés al mercat laboral per part de les persones desocupades i és per això que la municipalitat paiportina es troba en marxa, a fi d'organitzar al mil·límetre aquesta cita. De fet, l'alcalde Vicente Ibor assegura trobar-se ben satisfet pel repte que suposa i manifesta estar ben convençut, que resultarà una fita en la recuperació de treball a la comarca de l'Horta Sud.

La trobada serà possible gràcies a la iniciativa d'acord comarcal per l'ocupació de la Mancomunitat de l'Horta Sud i els ajuntaments implicats.

Una jugada més

Pere Rossell

L'alcalde de Paiporta diu, que amb aquesta convocatòria desproveiran el veïnat de la por existent a establir-se com a empresaris i autònoms, com a una alternativa real a l'altíssim nivell de desocupació que aguanta la societat. Anima a empreses i veïns a participar en aquesta iniciativa tot i afegint que hi ha sortides i que les donarà a conèixer coincidint amb la trobada.

El veïnat sap que Ibor no pot fer molts invents, perquè la seua paraula resta en entredit després d'haver fet fora mestres i professors de l'escola d'adults del poble, quan ha desmantellat part de la brigada de serveis municipal i quan ha anunciat una reestructuració “ferotge” a la plantilla de l'Ajuntament que presideix.

Quan una societat ha permés el desballestament del sector primari i del secundari, no pot pretendre que siga el terciari qui li traga les castanyes del foc. El temps de les subvencions ha tocat al seu termini i ara se li ha de posar molta imaginació per a recuperar teixit productiu. L'alcalde ho sap, els polítics valencians ho saben, però la política de sarsuela que s'aplica ens tenalla.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
economia

El BCE abaixa els tipus un 0,25% per segona vegada aquest any

barcelona

La tercera edició de la iniciativa «Beu-te el museu» uneix dotze cellers i dotze museus

girona

Augment salarial i millors horaris pels 130 empleats d’Autobusos de Lleida

LLEIDA
economia

ATL obté un préstec del BEI de 360 milions d’euros per millorar les plantes potabilitzadores

Cardedeu
economia

Nou rècord absolut de viatgers a l'agost al Prat, un 8,9% més que al 2023

El Prat de Llobregat
COMERÇ

La Cambra de Girona portarà empreses a vendre cosmètica i alimentació halal a França

GIRONA
economia

La inflació cau fins al 2,4%, el nivell més baix de l’últim any

barcelona
ECONOMIA

La inflació cau set dècimes a les comarques gironines

GIRONA
economia

Volkswagen elimina la garantia contra l'acomiadament de treballadors

barcelona