Economia

conca de barberà

Belltall promociona la producció d'alls

L'agru­pació de pro­duc­tors d'all de Bell­tall ha acti­vat una pàgina web (all­de­bell­tall.cat) per comer­ci­a­lit­zar i donar a conèixer la qua­li­tat del pro­ducte. L'agru­pació de pro­duc­tors es va cons­ti­tuir a mit­jan 2011 amb l'objec­tiu d'asse­gu­rar que la pro­ducció local d'all no es perdi, per pro­mo­ci­o­nar les seves qua­li­tats com a “all català” i bus­car cli­ents de qua­li­tat per al con­sum. L'all de Bell­tall es con­rea en sòl de secà en uns ter­renys a 800 metres d'alti­tud i és de tex­tura fina i coent. Els asso­ci­ats repre­sen­ten el 70% de la pro­ducció del bulb i han ini­ciat línies de tre­ball com ara la tècnica del cul­tiu de l'all, la pre­venció de malal­ties de l'all i la terra i les tècni­ques de con­ser­vació i comer­ci­a­lit­zació de l'all. L'asso­ci­ació ha posat al mer­cat dife­rents for­mats –cis­tells i forcs– i cer­ti­fica el pro­ducte.

redacció



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.