Economia

empresa

El museu de la confitura rep tres premis més

El Museu de la Con­fi­tura de l'Empordà, amb seu a Tor­rent, ha rebut tres nous pre­mis per les seves mel­me­la­des de lli­mona, taronja amarga i xoco­lata i taronja amb Grand Mar­nier. El premi ha estat ator­gat pel Dale­main Mar­ma­lade Fes­ti­val, que es fa a Cum­bia (Angla­terra) i en què el museu par­ti­cipa cada any. Aquest no és el pri­mer premi que el Dale­main Mar­ma­lade Fes­ti­val atorga al museu de la con­fi­tura, i en aquest sen­tit des del museu afir­men: “Repre­senta un reco­nei­xe­ment inter­na­ci­o­nal per als pro­duc­tes que fem, i un honor.”

I.B.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.