Economia

L'Ajuntament de Banyeres adjudica tres naus niu i tres despatxos al polígon

Les empreses estan dedicades a activitats diverses i ja s'han creat nous llocs de treball

La Junta de Govern de l'Ajuntament de Banyeres de Mariola, a proposta de la Mesa de Contractació, ha adjudicat recentment tres naus niu i tres despatxos individuals del centre de negocis del polígon industrial municipal Les Creus. Les activitats de les tres empreses que han resultat adjudicatàries es troben relacionades amb la fabricació de tubs de cartó, fusteria de PVC i fabricació i comercialització de raquetes de pàdel. Pel moment, les empreses radicades en la nova superfície industrial han proposat la creació de tres nous llocs de treball, segons la informació facilitada pel portaveu municipal Ramón Albero.

Amb aquest procés ja s'ha produït l'adjudicació del 60% de les naus niu i del 75% dels despatxos oferits en esta primera licitació, quedant disponibles dos naus niu i un despatx que podran adjudicar-se directament a les empreses interessades.

Amb aquesta acció, l'equip de Govern municipal considera que pot contribuir al desenvolupament de l'activitat empresarial i a la creació de llocs de treball, especialment en l'entorn econòmic en què es troba Banyeres de Mariola, ja que factors com la ubicació en la zona industrial de la població, les bones comunicacions i la decisió d'oferir estes naus a un reduït preu de lloguer, ja que s'han licitat entre un 30 i un 40% per davall dels preus de mercat, han sigut determinants en la presentació de les ofertes.

Com és sabut, l'oferta municipal consta de cinc naus niu adossades amb superfícies al voltant dels 190 m2, quatre despatxos individuals i un centre empresarial amb sala de reunions i sala de formació de 245 m2, amb capacitat per a 56 persones. L'objectiu de les naus niu és potenciar la creació de xicotetes i mitjanes empreses, així com recolzar joves emprenedors amb projectes interessants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Estats Units

La Fed retalla mig punt els tipus d’interès en la primera rebaixa des del 2020

Barcelona
Estats Units

Tupperware inicia el procediment de fallida

Barcelona
economia

Mataró guanya una primera demanda al Corte Inglés que li reclama 24 milions

Mataró
unió europea

Anul·len una multa a Google per pràctiques abusives en publicitat

barcelona

El Consorci de les Gavarres augmenta un 14,36 % el pressupost 2025

monells

El Girocamping PRO presentarà noves eines per potenciar la sostenibilitat

SANT PERE PESCADOR
Economia

El BBVA no apujarà l’oferta de l’opa al Sabadell perquè ja és “molt atractiva” pels accionistes

barcelona
economia

Nous ajuts per impulsar el comerç de Mataró

mataró

L’ampliació de l’Outlet Gran Jonquera s’obrirà el mes d’octubre

LA JONQUERA