Economia

L'alcalde Burjassot li demana a la Generalitat que pague els deutes

La directora general de l'Oficina de Relacions amb la Unió Europea va prometre que pagaria 1.754.000 abans de l'estiu

Lluny de la promesa que en el seu moment va realitzar Serafín Castellano per boca de la directora general de l'Oficina de Relacions amb la Unió Europea, Maria Victòria Palau, aquesta és l'hora que la municipalitat no ha rebut ni un cèntim sobre el volum que la Generalitat els hi deu.

El milió llarg d'euros que l'executiu valencià deu a Burjassot són dèbits contrets en matèria de subvencions a serveis de l'àrea de Benestar Social i 50.000 en matèria d'inversions.

El passat 29 de maig, l'Ajuntament va remetre un requeriment de pagament a la Generalitat perquè fes l'ingrés corresponent però han passat els dies i aquella promesa feta en públic, no s'ha complit de cap manera tal i com així ho afirma l'alcalde d'aquesta vila de comarca de l'horta, Jordi Sebastià.

El volum que la Generalitat deu a l'Ajuntament el fa passar per moment difícils d e tresoreria i és per això que l'alcalde de la vila reivindica amb insistència el pagament d'aquesta quantitat i afig que “a més dels rescats a la banca, també s'ha de fer un rescat clar i decidit a les administracions locals, perquè també son part de l'Estat i el representen”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.