Economia

L'ajuntament de Burjassot i Leroy Merlin signen un conveni de col·laboració

L'acord possibilitarà pràctiques formatives i selecció de personal que treballarà en el nou centre

L'Ajuntament de Burjassot i l'empresa Leroy Merlin han signat un conveni de col·laboració de pràctiques formatives mitjançant el qual, l'empresa municipal depenent de l'àrea de promoció econòmica, col·laborarà amb aquesta firma comercial en la selecció d'una part del personal laboral que treballarà en el centre que està previst obrir al Parc Ademús el proper mes de març.

Els llocs de treball a temps complet serà d'uns 110 i l'empresa calcula que la meitat d'ells seran ocupats per treballadors d ela pròpia empresa provinents d'altres punts d ela geografia peninsular i l'altra meitat, uns 60 aproximadament, seran seleccionades mitjançant la borsa de treball municipal.

La municipalitat facilitarà les aules de formació teòrica que impartirà l'empresa i que, posteriorment, la completarà mitjançant pràctiques als diferents centres de treball que Leroy Merlin disposa a l'àrea metropolitana de València.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.