Economia

TURISME

Uns 49.000 esquiadors a les pistes gironines

Prop de 49.000 esquiadors van gaudir de les tres estacions d'esquí gironines que estaven obertes (Masella, la Molina i Vall de Núria) durant el pont de la Puríssima. Les tres instal·lacions van mantenir gruixos de neu pols d'entre 20 i 45 centímetres i els seus responsables valoren “molt positivament” l'inici de la temporada. El fred i les baixes temperatures han permès generar neu artificial amb canons i s'espera que puguin obrir més pistes el cap de setmana vinent.

Masella, que tenia disponibles uns 45 km de pistes, va ser l'estació amb més esquiadors, 28.600; seguida de la Molina, amb 15.500, i l'estació ripollesa de Vall de Núria, amb 4.500. Precisament ahir es va obrir la connexió entre les pistes de Masella i la Molina (Alp 2500), que sumen un domini de 68 km esquiables. De cara al pròxim cap de setmana, Masella ha previst obrir més sectors, com ara Dues Estacions i Pala Directa.

Falta Vallter 2000

Per la seva banda, Vallter 2000 encara no ha pogut obrir les seves portes aquest pont a causa de la falta de neu. L'estació de Setcases preveu entrar en servei ben aviat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.