Economia

empreses

Inverteixen 1.400.000 euros en una nau logística a Sant Feliu de Buixalleu

Inbisa Construcció finalitza la construcció de l'edifici, propietat de Concerto Developpement Ibérica, que ocupa 3.390 metres quadrats i consta de tres plantes

El grup empresarial Inbisa ha finalitzat l'edificació d'una nau logística a Sant Feliu de Buixalleu amb una inversió de 1.400.000 euros. L'edifici, propietat de Concerto Developpement Ibérica, ocupa 3.390 metres quadrats d'una parcel·la de 5.640 metres quadrats i està ubicat en el sector IV Industrial. L'edifici nou consta de tres plantes, que es divideixen en un subterrani amb sala de màquines i dipòsit contra incendis; una planta baixa amb magatzem, oficines i vestuaris, i una planta primera amb despatxos. A més, la nova instal·lació disposa de dos molls de càrrega i descàrrega, dos accessos de vehicles i zones d'aparcament i circulació de personal.

La nau ha estat projectada sobre una estructura prefabricada de formigó amb tancament de panells metàl·lics tipus sandvitx aïllats i en una de les seves cobertes s'ha previst un espai per col·locar-hi plaques solars, que cobriran el 70% del consum energètic de tot l'edifici.

Insbisa ha fet tant el desenvolupament del projecte de nau logística, a càrrec de l'arquitecte Joan Ignacio Sànchez, com l'execució dels treballs, que s'han allargat durant set mesos, després que s'iniciessin el juny passat.

Inbisa és un grup empresarial de referència en l'activitat immobiliària i amb una creixent implantació en altres àrees de negoci, com ara l'energia, els serveis i el medi ambient. És especialment important en la promoció i construcció d'edificació industrial i logística, edificacions residencials, edificacions terciaris i dotacionals, habilitació i rehabilitació d'edificis i obra civil. Amb seu social a Bilbao, té delegacions al País Basc, Catalunya, Madrid, Mèxic i el Brasil.

Concerto

Per la seva banda, Concerto Developpement Ibérica és filial d'una de les enginyeres logístiques franceses més grans amb el mateix nom. La matriu pertany a Affine, una de les immobiliàries franceses més importants.

3.390
metres quadrats
ocupa la nau que ha estat construïda per Inbisa i és propietat de Concerto.
1,4
milions
d'euros s'han invertit en la construcció de la nova nau logística de Sant Feliu de Buixalleu.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

La pedregada afecta més de 1.400 hectàrees de fruita dolça del Segrià

Lleida

El Govern destina 4,7 milions en ajuts per a noves inversions industrials

girona
ECONOMIA

La funeraria supramunicipal FuneCamp preveu un estalvi del 30%

Reus
economia

Eacom instal·larà un centre logístic a Tortosa i preveu crear un centenar de llocs de treball

Tortosa
estats units

Boeing accepta declarar-se culpable de frau en el cas dels 737 Max

barcelona
economia

Gairebé trenta milions d’euros per millorar la sostenibilitat i la digitalització de la indústria

Barcelona
economia

La família Grífols i el fons Brookfield estudien una opa pel 100% de la multinacional

barcelona
ECONOMIA

El Bages assoleix màxims històrics de reputació turística en línia

Manresa

Les tempestes de dissabte deixen danys importants als fruiters del Segrià

Lleida