Serra destaca el «valor afegit» de tenir a Badalona l'empresa tèxtil Basi

L'alcalde de Badalona, Jordi Serra (PSC), va visita ahir les instal·lacions de l'empresa Basi SA, que està a Badalona i està especialitzada en la fabricació i distribució de peces tèxtils. Acompanyat del regidor d'Hisenda, Recursos Interns i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Badalona, Francesc Serrano (PSC), i dels directius de l'empresa, amb qui després ha mantingut una reunió, Serra ha recorregut les instal·lacions de Basi SA. Per l'alcalde badaloní, l'empresa creada per Josep i Armand Basi «és fruit del treball i l'esforç, que han fet de Basi SA una de les empreses badalonines amb més prestigi internacional reconeguda pel seu disseny i la seva qualitat». Serra va afegir que «és una satisfacció que una empresa familiar d'aquestes característiques tingui el seu nucli a Badalona, ja que dóna un valor afegit a la ciutat».

Basi SA és una empresa familiar que va iniciar les seves activitats el 1948. Va començar com un taller artesà que fabricava peces de gènere de punt d'alta qualitat a Barcelona que es comercialitzaven als establiments més prestigiosos de l'Estat. Basi té la seva fàbrica, les seves oficines centrals, el seu centre de disseny i el seu departament comercial a Badalona. El centre d'estocs, dotat de tecnologia moderna, està ubicat a Barberà del Vallès. Des del 1994, Armand Basi es comercialitza a tot el món, des d'Europa fins als Emirats Àrabs Units.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.