Economia

El Cònsol Honorari de Mèxic s'interessa per la indústria tecnològica ontinyentina

L'Alcalde d'Ontinyent i els empresaris locals debaten amb Pablo Romá sobre projectes conjunts vinculats a les energies renovables i a la innovació en els sectors tradicionals

La “reinvenció” del teixit industrial d'Ontinyent comença a despertar l'interès de potencials inversors tant dins com fora de l'Estat. Així es constata de les impressions mostrades pel nou Cònsol Honorari de Mèxic a València, l'advocat Pablo Romá, a la reunió mantinguda a la seu de COEVAL amb l'Alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, el President del col·lectiu empresarial, Rafa Pla, i diversos representants del Clúster Intersectorial d'empreses innovadores.

Aquesta reunió suposa una continuació a la mantinguda prèviament al despatx d'Alcaldia per Romá amb Jorge Rodríguez, qui valorava positivament l'interès mostrat pel Cònsol i manifestava que “l'aposta per la innovació que estan fent les empreses ontinyentines, combinada amb la bona salut de l'economia de l'Ajuntament suposa una combinació amb molts atractius per als inversors, que ja comencen a interessar-se per les possibilitats d'Ontinyent, un interès que anem a fer tot el que estiga a les nostres mans per a que es concrete en inversions”, destacava el primer edil.

A la reunió es va parlar de les possibilitats que ofereixen les bones perspectives de creixement de l'economia mexicana, debatent-se al voltant de la posada en marxa de projectes conjunts vinculats a aspectes que estan potenciant-se a Ontinyent com la innovació aplicada a tot tipus de productes, les energies renovables o el sector tecnològic.

Des de COEVAL, el seu president, Rafael Pla manifestava que línies de treball com aquesta poden permetre aprofundir en la cooperació empresarial entre pymes per a guanyar tamany, i també aprofundir en la cooperació entre entitats públiques i privades.

Tots els presents a la reunió mostraven la seua plena predisposició a donar continuïtat a aquest encontre per tal d'aprofundir en les converses i poder plasmar-les en projectes concrets.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.