Economia

empreses

Biodrissa treu al mercat sucs ecològics acabats de fer

La comercial de la Fundació Privada Drissa oferirà avui gratuïtament un tastet d'aquest nou producte a la seva parada del mercat del Lleó, a Girona

Cada suc es vendrà al preu d'un euro

Biodrissa, la comercial de productes d'horta ecològica de la Fundació Privada Drissa, ha tret al mercat una nova gamma de sucs ecològics. Un producte que s'elabora a la parada que tenen al mercat del Lleó i que se serveix i es pren al moment pel preu d'1 euro per got. El consumidor pot triar la combinació que vulgui de fruites i verdures ecològiques. El nou projecte s'ha difós arran de la participació de Biodrissa en la Setmana Bio per l'Alimentació Ecològica, impulsada per la Generalitat de Catalunya dins del Programa de Foment de la Producció Agroalimentària Ecològica 2012-2014. Amb l'objectiu de difondre la nova oferta, durant aquest dissabte al matí, Biodrissa oferirà a la seva parada els sucs de manera gratuïta. Aquesta parada va esdevenir punt de venda Biodrissa al mercat del Lleó l'any 2012. A principis d'any, Biodrissa va obrir una botiga en línia d'accés exclusiu per als treballadors de l'IAS amb l'objectiu principal d'incrementar les vendes per mantenir els llocs de feina.

Els productes d'horta ecològica de la Fundació Drissa –que també exporta producte d'horta al sud de l'Estat francès– es comercialitzen amb la marca Biodrissa i es cultiven a la finca propietat de l'entitat, situada a Campllong. Són 11 hectàrees, 8 de les quals es dediquen a l'explotació agrària i la resta són bosc. El projecte d'horta té una plantilla de divuit persones, catorze de les quals són treballadors que pateixen un trastorn mental. Amb aquestes dades, Drissa és un dels productors ecològics més grans de les comarques gironines i té com a objectiu continuar creixent per mantenir i incrementar els llocs de treball.

LA XIFRA

1
euro
és el preu que té cadascun dels sucs naturals fets al gust dels consumidors, ja sigui amb fruites o verdures.

Més de 100 treballadors al final del 2012

La Fundació Privada Drissa neix a través de l'Institut d'Assistència Sanitària (IAS), empresa pública de la Generalitat que gestiona la Xarxa de Salut Mental i Addiccions de les comarques gironines, per donar resposta a la manca de possibilitats laborals de les persones que tenen una malaltia mental. Drissa va tancar el 2012 amb una plantilla de més de 100 treballadors, dels quals 70 són persones amb una malaltia mental, en altres projectes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.