Economia

La “campanya dels paraigües” atreu milers de persones a Ontinyent

Veïns i visitants omplin de gom a gom el Carrer Martínez Valls per acudir a la “festa del pa”, l'espectacle “flash mob” i el concert de jazz

Les activitats de la coneguda com a “campanya dels paraigües” segueix atraient milers de persones a Ontinyent.

Dins de la campanya de dinamització comercial “Ontinyent al Carrer”, que s'impulsa mitjançant el Consell Econòmic i Social, continuen les activitats lúdiques a l'ombra dels 2.200 paraigües de colors que decoren el Carrer Martínez Valls.

Durant els darrers dies s'ha viscut un taller de forn i pastes adreçat a xiquets i xiquetes, a càrrec de l'Associació de Forners d'Ontinyent, que també disposava degustacions gratuïtes de fins a 10 tipus de pans per als vianants.

L'excel·lent acollida a l'activitat portava als organitzadors a allargar-la en una hora més respecte del que estava previst. Abans de cloure aquesta activitat, sorgien les ballarines i ballarins del Ballet Ópera per sorprendre als vianants amb un espectacle de ball “Flash Mob” que arrancava els aplaudiments de tots els presents, que tenien ocasió acte seguit d'acudir al concert que en ple carrer realitzava el saxofonista Francisco Blanco “Latino” amb els músics de l'acadèmia Ad Libitum, que posava el colofó a una completa jornada d'activitats dins d'aquesta campanya.

“Ontinyent al Carrer” es reprendrà aquest proper dissabte dia 22 de juny a partir de les 18 hores, amb tallers de llepolies, de reciclatge, de cuina, un tast de cervesa i l'actuació a les 20 del grup “Músicos de Guardia”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.