Economia

Tavernes obri el Viver d'Empreses a disposició dels emprenedors

Resta operatiu des de dilluns 19 d'agost al Centre Dolores Rojas Almel·la, que s'ubica en el carrer Gabriel Hernández

Després d'analitzar les sol·licituds existents, s'ha adjudicat una oficina per al primer viverista, que en breu s'instal·larà en un dels despatxos del Viver d'Empreses.

El regidor de Foment Local, Josep Llàcer, ha expressat la satisfacció per què el treball que s'està fent des de l'Agència de Desenvolupament Local està donant els seus fruits. L'obertura del Viver d'Empreses ha estat un objectiu prioritari per a la regidoria i el fet d'obrir el Viver d'Empreses i que s'instal·len els primers viveristes és molt important per a fer realitat les idees i els projectes dels emprenedors de Tavernes i per al Foment de l'Ocupació.

Les dependències del Viver se situen en l'edifici anomenat Centre Dolores Rojas Almel·la, que s'ubica en el carrer Gabriel Hernández, núm. 51 d'aquest municipi. La superfície és de 105,26 m2, dels quals 40,64 m2 estan destinats a zones comunes i 64,52 m2 es distribueixen en sis despatxos que poden ser utilitzats per dues empreses cadascun, amb la qual cosa podrien instal·lar-s'hi fins a 12 empreses alhora.

Tavernes ha apostat clarament pel foment de la cultura emprenedora i pel Viver d'Empreses. Així, l'Agència de Desenvolupament Local amplia els seus serveis al ciutadà. S'ha nomenat un técnic municipal ADL com a Director del Viver que s'encarregarà de supervisar els projectes, assessorar els viveristes en l'inici i posada en marxa de les idees de negoci i posar tots els recursos de què disposa l'Ajuntament a l'abast dels nous emprenedors, a més a més s'esta ultimant un conveni amb la Universitat Politècnica per a que els viveristes de Tavernes puguen utilitzar tots els recursos que la UPV té per a emprenedors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
economia

El Sabadell demana més concreció a l’oferta de compra del BBVA

barcelona

Pronovias redueix l’ERO a 64 persones i evita la vaga

Barcelona
economia

El TJUE avala la macrodemanda contra cent bancs per les clàusules sòl

barcelona
economia

L’Ajuntament comprarà un edifici al Raval per destinar 8 pisos al lloguer social

Barcelona
economia

El CTESC alerta que l’habitatge és el “principal problema social” i exigeixen accions “imaginatives”

barcelona
economia

Lleida-Alguaire estrena un node 5G per millorar la cobertura i la connectivitat de les empreses

Alguaire
economia

Catalunya supera per primer cop els dos milions de turistes estrangers en un mes de maig

barcelona

Refundar: família empresària Fisas-Guixà

conseller de famílies empresàries

Girona assoleix un nou rècord d’ocupació aquest juny

girona