Augmenta en un 24% el nombre d'atesos a l'oficina de turisme de Vielha

Les persones ateses a l'oficina de turisme de Vielha durant el mes de juliol i la primera quinzena d'agost han crescut en un 24% respecte al mateix període de l'any passat, segons que ha informat avui el departament de Turisme, Comerç i Transport del Consell General de la Val d'Aran.

La xifra suposa que, durant el període indicat, a l'oficina s'ha prestat atenció a 15.000 persones, 3.000 més que durant els mateixos dies de l'any passat. Juan Antonio Serrano, conseller de Turisme, Comerç i Transport aranès, ha qualificat la xifra com d'»especial significació», ja que arriba en un moment de crisi econòmica.

El departament de Turisme aranès ha informat també d'un increment dels turistes que visiten la zona d'Aiguamog i Valarties, en què tenen instal·lats punts d'informació aquest any. Aquestes zones han estat visitades al juliol per més de 4.500 turistes, 1.400 més que fa un any.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.